Rottweiler vs Amerikai Staffordshire terrier! Őrző-védő kutya bajnokság! DogCast TV

Share it with your friends Like

Thanks! Share it with your friends!

Close

Rottweiler vs Amerikai Staffordshire terrier! Őrző-védő kutya bajnokság! DogCast TV
A rottweiler kutya, rottweiler kutyafajta, rottweiler kutya nevelése, rottweiler kutya jellemzői, rottweiler kutya tulajdonságai, legjobb örző védő kutyafajta, a legjobb őrző-védő kutyafajták, a rottweiler kutya.
Az amstaff kutya, amstaff kutya tulajdonságai, amstaff kutya nevelés, amstaff kutya jellemzői, amstaff kutyak, amerikai staffordshire terrier, amerikai staffordshire terrier kutya, american staffordshire terrier, amerikai staffordshire terrier jellemzői, amerikai staffordshire terrier milyen kutya.

Íratkozz fel csatornánkra a legújabb fajta bemutatókért!

Comments

corr metcontrol says:

Nemlehet összehasonlítani a két fajtát, mint ahogyan a naranccsal a citromot sem, az egyik erre jó másik másra, a Rotinál nincsen jobb őrző védő…..

KOPP5 says:

20-30 kilós amstaff nálunk 50kg os akora háta van mint állat meg a hangja olyan mély

Amstaff Vlog says:

👍👍👍👍

Ádám Németh says:

De egy családban mitszámít hogy leharaphassa a karod szerintem az amstaff jobb

Boldi Joe Happy says:

Hali!Jo video ez a felállított szempontok alapján jo a pontozás de itt örző védő kutyáknak van felállítva a pontozás! Nem sulyhúzás,lógás stb… Ott jobb az amstaff mindtől de ez nem az!Kb 20 éve kutyázom volt németjuhász,dobi aztán jött a pit meg az amstaff. Merem állítani,h bármilyen kutya mellett megállja a helyét a staff de GAZDA kell mellé! Ez nem mindenkinek való kutya!!!! Csak így tovább jo ez ! Ja még egy dolog aki kicsit is ért itt a kutyákhoz "látom sokan vannak" tudják,HARCI KUTYA NINCS!!!! viador kutya van és hadi kutya! A hadi kutyákat háborúkban használták sok célra a viador kutyákat meg viadalokon! Medvehecc,bikahecc kutyaviadalok stb….. Köszönöm hali!

Terrier&Pittbul Standoff&Ammstaf says:

Egyépként meg nagyon érdekes higy kulfodieknel a stafi nyer!De nalad folyton a kaki rotti jut tovab!

Terrier&Pittbul Standoff&Ammstaf says:

Ez egy harci kutya nem egy örző védo

Pisti Kovacs says:

pit bullnak staffordnak ,,,erről híresültek el a legnagyobb szorítók harapás közben….nem A roti ellen írom bármelyik kutyát melléjük raknám…egy harci kutyát ,hogy lehet összehasonlítani egy rotival egy marha pásztor …örző védő kutyával…l? vagy minek? mitől lenne jobb?Egyik a másiknál mind a 2 másra való..másra tenyésztették…egy ember persze megilyed egy rotitól..vagy bármi mástól..de egy staff vagy pitt egy rotitól ne vicceljünk már..:D

Sándor Öcsi Tóth says:

Roti vs argentín dog jobb lett volna

Chanel Nándi says:

Anstaff jobb mint a rotweler az anstaff okosab eröseb te valamit nem értel a kutyák hoz ezek szerint

Laszlo B. says:

Mi alapjan jött letre az elsö kör parositasa? Sorsolas?

Zoltán Nagy says:

ja és sok hozzá nemértö ember össze keveri az agresziv kutyát a jo munka kutyátol ami hatalmas hiba

Zoltán Nagy says:

amugya kutyák 50 kg ram felet már nagyon hamar elfáradnak azért mert kb ugyanakora a szive mint egy 40 kg kutyának és bélrendszere is szoval nem értem ezt sulyt miért jo ha a kutya nehezeb ez csak mese hogy ez ilyen meg olyan roti meg bullmastiff cane corso remek kutyák ez a maximum amit ki lehet hozzi a kutyákbol ekkora sulybol többi meg butitás és elishiszik az emberek közbe megtévesztik az embereket sok hamis kutyás oldal meg szerintem sok kutyafajtát be is kellen tiltani nem hiába van szinte minden országba betitlva bully kutta kanár szigeteki meg boerboel meg fila brasilio nem véletlen sok benne gyenge agresziv egyed ha meg szét szed valaki a családbol akor meg ki a hibás szerintem az aki labilis idegrendszerü kutya fajtát vessz ami be van tiltva mindenhol nálunk meg mindent lehet tartina hatalmas hiba ez

Zoltán Nagy says:

elégrégota foglalkozom kutyákkal már az is jo dolog megérteték az emberek nem pitbull és staffi a legerösebb pár éve még mindenki fell let vvolna háborova ezen hogy a roti nyert jogosan igy is sokat fejlödöt akutyás tásadalom és kezdik meg érteni az emberek csak kennel böl lehet normális kutyát vásárolni nem a jofogásrol.azt meg nem értem miért miért van sok ember felháborodva itt amugy szerintem is külöbséget kénne teni a munka örzö védö kutya és a terület örzö védö kutyák nem egy formák ezért nem is lehet össze hasonlitani ezt kell megérteni meg azt boerboel meg bully kutta meg presa kanário nem kutya azok nem hiába nincsenek elfogadva sok szervezetbnél mert labilisak gyengák és nagy bennük asszorás kinézetbe amugy mindenki nézzen utána miért is vannak ezek a kutyák betiltva szomorü ilyen labilis kutyák is vannak és még venni is szeretne valaki ilyen kutyát ja meg melyik országbol származnak afrika meg pakisztán komoyl kutyás nemzetek tuti értenek a szelekciohotz ja nem életveszélyesesek ezek .aki komoly kutyát akar venni az vagy rotit vagy cane corsot vagy bullmastifott vessz munka vonalba mert erre lettek szelektálva vagy ha terület örzés acél ott avn pár remek multu kutya fajta

KK T says:

Rottweiler the best guard dog , Malinois best working dog , Pitbull / staffordshire the best hobbie dog EVER 😀

Comments are disabled for this post.


Important
This site makes use of cookies which may contain tracking information about visitors. By continuing to browse this site you agree to our use of cookies.